top of page
Caută

Spiridușii de Crăciun s-au mutat în Urlați

Iată că perioada sărbătorilor ne oferă oportunitatea de a promova primii producători adevărați din Urlați și din împrejurimi. Am pregătit coșuri cadou de Crăciun pentru clienți din toată țara, iar acum putem spune că proiectul #ÎnDealuMare a pornit cu dreptul.


În același timp, ne-am confruntat noi înșine cu stabilirea tuturor detaliilor care țin de logistica preluării comenzilor și a livrărilor.

Timp de o seară (prelungită până noaptea târziu) am preluat produsele, le-am sortat, le-am ambalat și am predat comenzile de livrare către curieri acolo unde nu am putut ajunge noi fizic. Am acordat atenție maximă fiecărui detaliu, pentru că ne dorim foarte mult să avem clienți mulțumiți, iar brandul Dealu Mare să fie recunoscut pentru profesionalism și calitate.



Pentru a ne asigura că produsele rezistă bine la transport am decis să umplem cu generozitate cutiile cu fân curat. Noroc că am primit un sac de fân de la familia Butnaru (mulțumim!), pasionați crescători de iepuri și, sperăm, viitori #ProducătoriAdevărați #ÎnDealuMare.


De livrările din București s-a ocupat Radu. Totul a ieșit bine. Cozonacul, încă proaspăt, s-a așezat cuminte sub brad, alături de vinul roșu, miezul de nucă, merele, cașcavalul afumat sau săculețul parfumat cu lavandă.


Acum poate să vină Crăciunul!






64 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
Post: Blog2_Post
bottom of page