top of page
Caută

Echipa din Dealu Mare

Actualizată în: 18 dec. 2020

CENTRUL CULTURAL & COMUNITAR NUCU promovează cultura și valorile autentice ale localității Urlați și, prin evenimente de marcă, adună împreună comunitatea. Prin activități incluzive creștem numărul turiștilor în zonă, punând în valoare tradițiile, produsele și patrimoniul local, în special Conacul Nucu. Este vorba de una dintre puținele crame boierești care s-au păstrat în regiunea Urlațiului, construită în 1912, aflată acum în proces de restaurare.

Misiunea socială a CENTRULUI CULTURAL & COMUNITAR NUCU este de a contribui la revitalizarea comunității, prin evenimente creative, incluzive si culturale de calitate, într-un spațiu autentic, conectat la natură și la comunitate.

Despre noi:


Ne-am mutat in Urlați cu familia, din Bucuresti, in 2014, si de atunci ne implicam foarte mult in comunitate – atat eu, cât și soțul meu, Mircea Crisbășanu. Suntem implicați în Asociatia ROI (www.aroi.ro), unde dezvoltam proiecte educaționale și de dezvoltare a comunității în mai multe locuri din țară. La Urlați dezvoltăm diverse inițiative, care pun accent pe dezvoltarea elevilor/tinerilor, voluntariat si dezvoltare comunitară. Contribuim la proiectele Grupului de Inițiativă Comunitara Urlați - GICU ca mentori, la dezvoltarea Clubul Impact Urlați format de liceenii din localitate. Susținem în mod activ Centrul pentru persoane cu dizabilități Casa Rozei.


Suntem activi în comunitate și prezenți periodic în media și social media, oamenii ne cunosc și ne urmăresc deja - exemplu de articol din Cariere aici. Despre mine puteti citi aici


Despre Mircea Crisbășanu, o scurtă descriere aici

Suntem bine conectati la mediul de business din Bucuresti, unde am locuit inainte de a ne muta cu familia la Urlți. Am dezvoltat relații bune cu comunități și persoane influente din București, Ploiești si Urlati, ceea ce este un atuu în atragerea de clienți la Conacul Nucu. În plus, in ultimii ani, am dezvoltat diverse proiecte educationale in Urlați, așadar întelegem nevoile tinerilor/ale școlilor și ale comunității locale.

Membrii Nucu:


Simona Crisbășanu


Am urmat ASE si am licenta de economist, cu un master in economia si finantele UE. Am o experienta bogata in domeniul comunicare-promovare-evenimente, precum si in gestionarea de proiecte/bugete. Incepand din 1994 si pana in prezent, am lucrat atat in mediul privat, cat si in mediul public si al societatii civile ca responsabil/manager in domeniul comunicarii (ex de pozitii detinute: redactor la Mediafax si Adevarul, manager comunicare – corporate affairs la Philip Morris Romania, director comunicare – corporate affairs la Provident Financial, director comunicare – corporate affairs la Adevarul Holding, membru in Boardul Federatiei Coalitia pentru Educatie, presedinte la Asociatia ROI).

Ca manager in cadrul a diverse companii multinationale, am beneficiat de numeroase cursuri de comunicare, project management si coaching, ceea ce mi-a dezvoltat aceste abilitati. Nu in ultimul rand, ca director in cadrul Adevarul Holding si presedinte al Asociatiei ROI am organizat diverse evenimente